ما همیشه سعی می کنیم نرم افزارها و سیستم عامل مان را آپدیت (به روز) نگه داریم. اما گاهی، آپدیت جدید به ازای اضافه شدن چند امکان بی اهمیت، حجم حافظه، رم و CPU بیشتری را مصرف می کند. این ها به کنار، حتی به ندرت پس از آپدیت، نرم افزار از کار می افتد و دیگر نمی تواند با بعضی قسمت های سیستم مانند گذشته کار کند. چیزی که احتمالا برای شما هم رخ داده است. چند بار پیش آمده بعد از نصب یک آپدیت با ویندوز خداحافظی کرده اید؟
احتمال بروز این مشکل زمانی که نرم افزارهای زیاد و مختلفی روی سیستم داشته باشید، بیشتر است. پس بالاخره تکلیف چیست؟ آپدیت کنیم یا نه؟
جواب مثبت است اما با کمی احتیاط. توصیه می کنیم قبل از آپدیت کمی به سازگاری (compatibility) نرم افزارها با یکدیگر توجه کنید تا بتوانید یک توازن مناسب بین آنها ایجاد کنید. در ادامه مطلب راه هایی برای ارزیابی آپدیت های جدید و به حداقل رساندن موارد مشکل دار آورده ایم. البته هیچ یک از آنها نمی تواند شما را 100 درصد از بدون مشکل بودن آپدیت مطمئن کند، ولی رعایت شان ضرری ندارد و مشکلات را به حداقل می رساند.
صبر کنید (تا ز غوره حلوا سازید)
در روزهای ابتدایی عرضه یک نرم افزار جدید، بسیاری آن را امتحان می کنند. دلیلی ندارد که شما هم جزو آنها باشید. آنها مشکلات را پیدا و گزارش می کنند. اگر مشکلات پیدا شده زیاد باشند، در ظرف چند روز خبرهایشان منتشر خواهد شد. بله قبول داریم، آخرین آپدیت ها می توانند بسیار جذاب باشند، خصوصا زمانی که دارای امکانات فوق تصور یا رفع کننده باگ (ایراد) های قبلی باشند. اما کمی صبر کردن ریسک نصب یک نسخه پر از اشکال را کاهش می دهد.